Saltar a continguts

Associació Espírita Otus i Neram

Navegació

Menú principal

Notícies

02/03/2010
Resum de la III Jornada Espírita Targarina i del IV Simposi Internacional d'Espiritisme
Foto de la jornada

Aquest darrer 28 de febrer de 2010 s’ha celebrat a Tárrega la III Jornada Espírita Targarina, organitzada per l’Associació Espírita Otus i Neram. El dia anterior, 27 de febrer de 2010, es va celebrar el IV Simposi Internacional d’Espiritisme organitzat per l’Associació Internacional per al Progrés de l’Espiritisme (AIPE). Ambdues activitats s’han organitzat conjuntament i van comptar amb una assistència bastant significativa d’assistents, que al llarg dels dos dies van suposar una mica més de dues-centes persones.

No obstant, el més important no va ser la quantitat de persones, sinó el clima de fraternitat, d’estudi i d’amor que va regnar entre totes elles. Cal destacar que, conjuntament als conferenciants vinguts de diversos punts de la geografia espanyola, van ser diversos els assistents que van recórrer també nombrosos quilòmetres per assistir a les mateixes. Igualment, considerem important destacar que des de la pròpia ciutat i també des de la resta de Catalunya van ser diversos els assistents i grups que les varen recolzar.

Durant les jornades es va aprofitar també per a realitzar la presentació del llibre “Comunicaciones Espiritistas 2004-2009” que, sense ànim de pretendre vanitosament il•luminar al món, intenta apropar a la resta de companys d’ideal i també al públic en general els estudis que es realitzen en la majoria de centres espiritistes dins del laboratori de la mediumnitat.

Així doncs, des de l’Associació Espírita Otus i Neram agraïm l’assistència a totes aquelles persones que han participat en la seva organització o com a públic d’ambdós esdeveniments, sense la presència dels quals trobades de tals característiques no tindrien sentit. Igualment, agraïm a la espiritualitat superior el seu auxili i previsió per a poder dur al pla físic el coneixement espiritual immens i consolador que es troba recollit en la doctrina espiritista codificada per Allan Kardec.