Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Donatiu Fundació "la Caixa" i caixaBank

Donatiu Fundació "la Caixa" i caixaBank a l'Associació Alzheimer Tàrrega i comarca.

DIJOUS 19 NOVEMBRE 2020

Moltes gràcies!!

Ens falten mitjans de vida... però tenim moltes raons per viure...  Mil gràcies per ser-hi!!! 

Amb aquesta aportació de 5.000€ de Fundació “la Caixa” i CaixaBank per donar suport al  projecte"Estimulació cognitiva per Malats d'Alzheimer"amb la qual el nostre equip de professionals podran atendre a persones afectades per alguna malaltia neurodegenerativa...i també a les seves famílies perquè es sentin ateses  en tot moment!!

Està comprovat que l’Estimulació Cognitiva és una eina clau per poder mantenir les capacitats durant molt més temps en les persones que pateixen una malaltia de cervell, i així poder ser el més autònomes / autònoms possible dins la seva problemàtica.

L' Estimulació Cognitiva permet viure a casa amb els seus familiars i així evitar una institucionalització  prematura,la qual cosa precipitaria l'empitjorament accelerat d'aquesta  malaltia amb les connotacions negatives que això representa!!!

Ajuda'ns ajudar a les persones que, malgrat vagin perdent memòria, es mereixen viure una vida digna i de qualitat!!! No podem deixar de banda que ells obliden si no tenen una atenció especialitzada.

Un equip de professionals multidisciplinar reinventant-se en el dia a dia han posat tots els seus esforços perquè no arribin a caure en l'oblit durant tot el confinament i el seu lema ha estat "cap persona (que ha volgut) estigui sense atenció" a estat "duret" aquesta pandèmia ens ho ha trasbalsat tot!!!!

Ja veieu, necessitem de tothom ... ajuda'ns a ajudar aquesta n'és la nostra fita!!!! Mil gràcies per la vostra generositat!!!!

         * La Junta directiva Associació Alzheimer de Tàrrega i comarca

 

Document Actions