Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Altres activitats

Activitats realitzades al llarg de l'any amb la finalitat de consciènciar a la població de la malaltia i divulgar les tasques que desenvolupem a l'Associació. També altres activitats per recaptar fons addicionals per a l'AFATC.

Durant el mes de maig i abril preparem manualitats i detalls fet a mà pels nostres usuaris per vendre a la parada de Sant Jordi
Roses de Sant Jordi
Feu clic per a visualitzar la imatge a mida completa… Mida: 437KB
L'alumnat de 6è de primària de l'Escola Pia de Tàrrega ha organitzat aquesta passejada amb l'Associació Alzheimer. La recaptació de la passejada va íntegrament destinada a la construcció del nou edifici de l'Associació de familiars de malalts d'Alzheimer i altres malalties neutodegeneratives de Tàrrega i comarca. Com va sorgir la idea? Com cada any abans de la pandèmia, l'alumnat de 6é de l'Escola Pia venien a cantar Nadales a l'Associació Alzheimer. Després de dos anys sense poder anar-hi, aquest Nadal van poder tornar-hi. Després de l'experiència i recordar els ulls tan bonics dels nostres usuaris, l'alumnat de 6è volia donar el seu gra de felicitat. Així doncs, es van preguntar: Què podem fer per ajudar? Aleshores, entre tota la classe, van pensar a realitzar una passejada solidària per Tàrrega amb els avis i àvies, els quals estarien acompanyats en tot moment pels alumnes i les seves famílies. D'aquesta manera es continuaria creant un vincle entre l'infant i l'adult molt bonic. I així ho hem fet! L'alumnat de 6è de primària de l'Escola Pia de Tàrrega i les persones de l'Associació Alzheimer hem treball conjuntament per poder organitzar aquesta passejada.
1ª PASSEJADA SOLIDÀRIA "CADA PASSA, UN RECORD"
Feu clic per a visualitzar la imatge a mida completa… Mida: 82KB
La Campanya de Recollida de Jocs, organitzada conjuntament amb els alumnes de 6è de Primària de l’Escola Pia de Tàrrega, els quals volen donar el seu granet de sorra, fer visible aquesta malaltia i millorar els tallers d’estimulació cognitiva. Si no vau tenir temps de portar les vostre joguines, es pot continuar fent donacions a la seu de l’Associació!
CAMPANYA DE RECOLLIDA DE JOCS
Feu clic per a visualitzar la imatge a mida completa… Mida: 971KB
Per la Fira d'Artistes de Tàrrega, l'Associació d'Alzheimer també gaudeix d'una parada venent productes fets a mà pels nostres usuaris, amb molt d'amor! Gràcies als/les voluntàries per fer-ho possible!
FIRA ARTISTES DE TÀRREGA
Feu clic per a visualitzar la imatge a mida completa… Mida: 170KB
Participem, juntament amb AFA CERVERA i DMD, al Cine fòrum de la pel.lícula “Mientras seas tú” basada en la història de vida de Carme Elias, actriu diagnostica d’Alzheimer. Desprès de visualitzar el documental, es va formar un espai de diàleg on tota la gent del públic podia participar mostrant les seves opinions, dubtes o preoupacions.
CINE FÒRUM
Feu clic per a visualitzar la imatge a mida completa… Mida: 503KB
4A PAELLA SOLIDÀRIA ORGANITZADA PER L’AJUNTAMENT D’AGRAMUNT 24 de juny, Agramunt L’any 2019 va ser la quarta vegada que l’Ajuntament d’Agramunt va donar una part de la recaptació de la paella de Sant Joan a un projecte solidari. Amb la donació de 1 euro de cada tiquet venut (preu del tiquet 5 euros), aquest any l’ajut ha anat destinat a l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer i altres malalties neurodegeneratives de Tàrrega i Comarca.
Paella Solidària - Agramunt
Feu clic per a visualitzar la imatge a mida completa… Mida: 59KB
Moltes gràcies!! Ens falten mitjans de vida... però tenim moltes raons per viure... Mil gràcies per ser-hi!!! Amb aquesta aportació de 5.000€ de Fundació “la Caixa” i CaixaBank per donar suport al projecte"Estimulació cognitiva per Malats d'Alzheimer"amb la qual el nostre equip de professionals podran atendre a persones afectades per alguna malaltia neurodegenerativa...i també a les seves famílies perquè es sentin ateses en tot moment!! Està comprovat que l’Estimulació Cognitiva és una eina clau per poder mantenir les capacitats durant molt més temps en les persones que pateixen una malaltia de cervell, i així poder ser el més autònomes / autònoms possible dins la seva problemàtica. L' Estimulació Cognitiva permet viure a casa amb els seus familiars i així evitar una institucionalització prematura,la qual cosa precipitaria l'empitjorament accelerat d'aquesta malaltia amb les connotacions negatives que això representa!!! Ajuda'ns ajudar a les persones que, malgrat vagin perdent memòria, es mereixen viure una vida digna i de qualitat!!! No podem deixar de banda que ells obliden si no tenen una atenció especialitzada. Un equip de professionals multidisciplinar reinventant-se en el dia a dia han posat tots els seus esforços perquè no arribin a caure en l'oblit durant tot el confinament i el seu lema ha estat "cap persona (que ha volgut) estigui sense atenció" a estat "duret" aquesta pandèmia ens ho ha trasbalsat tot!!!! Ja veieu, necessitem de tothom ... ajuda'ns a ajudar aquesta n'és la nostra fita!!!! Mil gràcies per la vostra generositat!!!! * La Junta directiva Associació Alzheimer de Tàrrega i comarca
Donatiu Fundació "la Caixa" i CaixaBank
Feu clic per a visualitzar la imatge a mida completa… Mida: 1788KB