Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

1ª PASSEJADA SOLIDÀRIA "CADA PASSA, UN RECORD"

L'alumnat de 6è de primària de l'Escola Pia de Tàrrega ha organitzat aquesta passejada amb l'Associació Alzheimer. La recaptació de la passejada va íntegrament destinada a la construcció del nou edifici de l'Associació de familiars de malalts d'Alzheimer i altres malalties neurodegeneratives de Tàrrega i comarca.

DIMARTS 18 ABRIL 2023

Com va sorgir la idea? Com cada any abans de la pandèmia, l'alumnat de 6é de l'Escola Pia venien a cantar Nadales a l'Associació Alzheimer. Després de dos anys sense poder anar-hi, aquest Nadal van poder tornar-hi. Després de l'experiència i recordar els ulls tan bonics dels nostres usuaris, l'alumnat de 6è volia donar el seu gra de felicitat. Així doncs, es van preguntar: Què podem fer per ajudar? Aleshores, entre tota la classe, van pensar a realitzar una passejada solidària per Tàrrega amb els avis i àvies, els quals estarien acompanyats en tot moment pels alumnes i les seves famílies. D'aquesta manera es continuaria creant un vincle entre l'infant i l'adult molt bonic. I així ho hem fet!

L'alumnat de 6è de primària de l'Escola Pia de Tàrrega i les persones de l'Associació Alzheimer hem treballat juntament per poder organitzar aquesta passejada