Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

LA FUNDACIÓ "LA CAIXA" FA UNA APORTACIÓ ECONÒMICA A L’ASSOCIACIÓ ALZHEIMER DE TÀRREGA I COMARCA PER L’ADQUISICIÓ DE MATERIAL TECNOLÒGIC

La Fundació "la Caixa", a través de CaixaBank, ha fet una aportació de 5.000 euros a l’Associació Alzheimer de Tàrrega i comarca per al projecte ‘Innovem amb la tecnologia’. Aquesta col·laboració té com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones afectades per malalties neurodegeneratives a través de l'ús de tecnologia especialitzada

DIMECRES 10 ABRIL 2024

El projecte ‘Innovem amb la tecnologia’ té com a punt focal l’adquisició de dues pantalles interactives i ulleres de realitat virtual. Aquest equipament permetrà realitzar tallers d’estimulació cognitiva que ajudaran a les persones que pateixen alguna malaltia neurodegenerativa a exercitar la memòria i a connectar amb els seus records i vivències passades.
L’Estimulació Cognitiva és reconeguda com una eina clau per mantenir les capacitats cognitives durant més temps en les persones afectades per malalties neurodegeneratives. A través d’aquests tallers es busca fomentar l’autonomia dels pacients i evitar una institucionalització prematura, la qual cosa pot accelerar el deteriorament de la salut.
La Junta Directiva de l’Associació Alzheimer de Tàrrega i comarca agraeix a la Fundació "la Caixa" la seva generosa contribució i reafirma el compromís de continuar treballant per proporcionar suport i atenció a les persones afectades per malalties neurodegeneratives i als seus familiars.
A través de l'àmplia xarxa d'oficines de CaixaBank, la més gran d'Espanya, els professionals poden detectar les necessitats més urgents i properes de cada territori, i canalitzar les ajudes de la Fundació "la Caixa" dirigides a donar resposta a aquestes necessitats. El 2023, es van donar suport gairebé 5.850 projectes de més de 5.300 entitats socials.
Junta directiva AFATC