Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Associació

l'Associació de Familiars de malalts d'Alzheimer i altres malalties neurodegeneratives de Tàrrega i Comarca, AFATC, és una organització de caràcter no lucratiu, neix en resposta a les necessitats de les famílies que tenien algun malalt que patia una malaltia neurodegenerativa. El 2001 es constitueix amb entitat jurídica pròpia. Des d'aleshores presta els seus serveis des de Tàrrega, a usuaris procedents de tot l'Urgell i també de comarques veïnes: (la Segarra, el Pla d'Urgell, La Noguera, el Segrià).

Treballa en l'atenció integral dels malalts d'Alzheimer i altres malalties del cervell, i els seus familiars i vetlladors. L'AFATC està oberta a totes les persones tant per oferir tractaments cognitius com psicològics, així com per proporcionar assessorament social. Està comprovat científicament que recomanen que les persones afectades per alguna malaltia neurodegenerativa acudeixin a un lloc especialitzat on puguin fer estimulació cognitiva.

Tant important és la medicació específica per les demències com l'estimulació cognitiva. En el nostre centre donem atenció també psicològica i social tant a la persona afectada per alguna malaltia neurodegenerativa com als familiars curadors.

Actualment som centre de dia especialitzat en demències.