Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Partitures

Partitures escrites dels balls de la colla.

Música composada per Ferran Barrios (Adaptació per Alba Logan). Partitura per gralla seca i dolça. Dansa del protocol de l'Agrupació de colles de Geganters de Catalunya. Des de la VI Trobada Nacional de Capgrossos de Catalunya del dia 4/07/2010-- a Juneda, uns quants membres de l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera de Tàrrega, col·laboren com a monitors i balladors de l'any 2010 amb la colla la Roca Fumada de Juneda i a partir del 2012, amb la Comissió de Capgrossos de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya.

Música composta per Estrena l'any: Aquest Ball pertany a l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya, tant sols tenen permís per poder executar-lo les colles que han estat Ciutats Geganteres.

Música composta per Estanislau Perera i Jordi Perera (2011). Aquest ball de Gegants encara no està estrenat. Es un ball que pertany a la Federació de Geganters i Grallers de les Comarques Lleidatanes/Andorra, (S'anomena vocalia a una distribució territorial d'unes quantes comarques en l'àmbit de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya <www.gegants.cat>)

HISTORIA DEL BALL DE GEGANTS DE TÀRREGA El 1993, amb motiu de l'homenatge que es va fer a Antoni Aligué, fundador i cap de la colla de Tàrrega l'any 1948, es va compondre el ball de gegants de Tàrrega, es una peça amb música i coreografia pròpies , que pot ser interpretada amb una o dues parelles de gegants. A partir del 2008 fins ara no s'ha parat de ballar-lo, s'ha executat cada any de manera fixa, en la festa de l'Eixida, a la festa major de maig de Tàrrega i per Sant Antoni en la tradicional festa dels tres tombs. Música composada per Jordi Baiget. Arranjaments de Albert Solé i Bosch. Estrenat l'any: 1993