Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Transcripcions coreogràfiques

Coreografies escrites dels nostre balls.

Coreografia: Xavier Xaparro. Transcripció coreogràfica: Xavier Xaparro. Dansa del protocol de l'Agrupació de colles de Geganters de Catalunya. Des de la VI Trobada Nacional de Capgrossos de Catalunya del dia 4/07/2010-- a Juneda, uns quants membres de l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera de Tàrrega, col·laboren com a monitors i balladors de l'any 2010 amb la colla la Roca Fumada de Juneda i a partir del 2012, amb la Comissió de Capgrossos de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya. Baixa-te-la. (pdf 118.97KB)

Coreografía de Ton Farran Dominguez. Transcripció coreogràfica: Jepo Costa i Balcells Correctora: Carla Casteràs i Balcells Estrenada: 3/07/2010 Baixa-te-la. (pdf 573.98KB

Coreografia: Ton Farran i Dominguez. Transcripció coreogràfica: Jepo Costa i Balcells Correctora: Carla Casteràs i Balcells Baixa-te-la (pdf 1.10MB)

Coreografia: Ton Farran i Domunguez. Transcripció coreogràfica: Jepo Costa i Balcells Correctora: Carla Casteràs i Balcells Aquest ball de Gegants encara no està estrenat. Es un ball que pertany a la Federació de Geganters i Grallers de les Comarques Lleidatanes/Andorra, (S'anomena vocalia a una distribució territorial d'unes quantes comarques en l'àmbit de l'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya <www.gegants.cat>)

Música: Albert Solé Coreografia: Ton Farran i Dominguez. Transcripció coreogràfica: Jepo Costa i Balcells(2012). Correctora: Carla Casteràs i Balcells Associació Cultural Guixanet de Tàrrega