Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

1era fira de Capgrossos.

19 de desembre de 2021...A Fondarella fira i dinar.

DIUMENGE 19 DESEMBRE 2021

Aquesta vegada  a estat un plaer de poder participar en aquesta genuïna fira, en un poble bastant proper, col·laborant per la mòdica quantitat d’un Euro d’entrada a la casa de la Vila en  el dia de la Marató de TV3, centrada aquest any, en les malalties mentals.

Organitzada per l’Associació Gegantera de Fondarella “Los Aixerits” també es celebra els 25 anys de alguns capgrossos de la vila.

A les 10 del matí ja estava tota l’exposició muntada, desprès de fer un petit passeig pel mercat, es procedí a fer una petita cercavila pel poble, amb uns quants capgrossos amenitzat per un nombrós grup de grallers.

L’ Associació Cultural la Fal·lera Gegantera ha portat per exposar a la Fira, 8 capgrossos = l’Avi Pep, el Popeye, el Negret, El Dimoniet, la nena Anna, el Nen Trapella, el Catalanet i la Castanyera. I també s’ha portat la Honorata mascota de Fira Coc de Tàrrega.

Amb l’assistència de cinc membres = Pere Agea, Robert Tavira, Jordi Tavira, Amanda Balasch i Jepo Costa.

Val a dir que desprès de guardar l’ imatgeria a Tàrrega, al seu lloc corresponent, ens hem donat el plaer de celebrar un dinar de fi de temporada.

No os perdeu la galeria d'imatges del esdeveniment, al peu d'aquest escrit, fetes per Pere Agea i Jepo Costa.

Galeria d'imatges