Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

1era Trobada del any fora vila.

21 de abril de 2012...Amb la colla amiga de Manlleu.

DISSABTE 21 ABRIL 2012

El dia 21 de abril, vàrem tenir la primera sortida del any, a la ciutat Osonenca de Manlleu. Fins a un total de quinze colles d’arreu de Catalunya van donar  color a tot el recorregut dels carrers de la vila durant la cercavila, que va començar  a les cinc de la tarda.

La colla de Tàrrega va participar, molt ben acompanyada  pels Grallers de la Barra, amb els gegants Eloi i Alba, i sis capgrossos: el Catalanet, L’Anna, L’Avi Pep, el Popeie, el Nen Trapella i la Castanyera.

El fi de la cercavila va ser a la cèntrica plaça de Fra Bernardí, on cada una de les colles participants va poder oferir el seu ball. Seguidament, es va entregar un medalló com a record de la trobada a totes les colles participants.

Finalment, ball conjunt i un bon sopar de germanor.

Amb l’assistència total de vint i tres membres, com a geganters: Amat Cera, Ton Farran, Damià Pujol, Robert Tavira, Samar (amic del Guillem) i un treballador del Avelino Bosch.

Com a portadors dels capgrossos: Itziar Minguell (la nena Anna), Mercè  Clota (el Nen Trapella), Guillem Costa (l’Avi Pep), Jepo Costa (el Catalanet), Mamen Sanchis (la Castanyera) i Laura Cera(el Popeie).

Com acompanyants Pepe Quesada,  Martina Cera, Carla Casteràs, Gemma (dona del graller Naxo), Amanda Balasch i Josep Minguell.

Com a Grallers: Albert Fitó, Naxo, Pijoan, nen amb gralla i nen amb caixa.

No os perdeu la galeria d'imatges del esdeveniment, al peu d'aquest escrit.

Galeria d'imatges