Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

24e aplec internacional de la Sardana i mostra de Grups Folklòrics.

4-5-6 de agost de 2011...Grenoble a França amb els Capgrossos.

DIJOUS 04 AGOST 2011

Uns mesos abans ja estàvem immersos en la construcció de vuit caixes de fusta per portar protegits pel viatge als capgrossos, fins a 1600 visos, uns sis metres quadrats d’espumes protectores, moqueta per forà les parets, frontisses i manetes per transportar-ho varen fer falta per   la seva construcció, per cert pràcticament tot fet amb material reciclat.

Per participar en el 24è APLEC  Internacional de la sardana i mostra de grups folklòrics 1988/2011.                              

La primera setmana d’agost, els capgrossos de l’Associació Cultural la Fal·lera Gegantera de Tàrrega, participa a l’aplec internacional de la sardana i mostra de grups folklòrics celebrat enguany a  Grenoble (França) com ambaixadors de la ciutat de Tàrrega.

Allotjats al Hotel Ibis a dos kilòmetres del parc Paul Mistral, assistint a recepcions, intercanvi d’obsequis amb els ajuntaments, amb passejades i també es va ballar la dansa dels Capgrossos de Tàrrega, amb música de cobla.

El gruix de la festa es va celebrar al immens parc Paul Mistral, situat al centre de la ciutat francesa, en un ambient molt tranquil i festiu, on els grenoblesos, varen tremolar, plorar d’emoció, ballar i riure d’alegria, tots impregnats per una colla de més de vint grups folklòrics catalans.  I... l’any que ve cap a Budapest, capital d’Hongria.

Els vuit balladors i portadors dels Capgrossos son: Itziar Minguell (L’Anna), Anna Camats i Malet (el Popeie), Jepo Costa (L’Avi Pep), Maria Navarro (la Castanyera), Pepe Quesada, (el Catalanet), Carina Aguilar (el Dimoniet),  Eusebi Pifarre (el Negret), Joan Carles Grau i Damià Pujol (el Nen Trapella) i de acompanyants: Carme Roig i Mercè Clota. 

Autors de les fotos: Anna Camats, Josep Anton Martí, Adifolk, Carme Roig, Itziar Minguell, Carina Aguilar i Pepi Boronat.

Galeria d'imatges