Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

25ena Ciutat Gegantera de Catalunya.

8-9 de maig de 2010...A Manlleu.

DIUMENGE 09 MAIG 2010

Aquest dissabte vuit de maig, hem sortit amb una furgoneta i un petit remolc per carregar els nostres Gegants Eloi i Alba cap a Manlleu per acabar de complir en el compromís de la XXIV ena Ciutat  Gegantera de Tàrrega, en la celebració del 25ena Ciutat Gegantera.

A les quatre de la tarda ja plantàvem els Gegants a l’esplanada del Pavelló, seguint amb mostra de balls, ballant el Ball de Peuets dels Gegantons i del Aniversari, per sortir en cercavila a les sis de la tarda, amb sucamuia (pa amb vi) al final i a continuació sopar geganter i a dormir al mateix Pavelló.

El diumenge a les nou hores del matí plantada dels gegants al inici de cada un dels quatre cercaviles i a esmorzar, començant els cercaviles a les deu trenta hores del matí acabant a la plaça Fra Bernardí, ballant el Ball  Nou. 

Els assistents a Ciutat Gegantera com ha geganters són: Pepe Quesada Alfonso, Jordi Clares, Jordi Clares (fill), Amat, Ton, Damià, Joan Carles i Vicente. Portant els gegantons: Laura Cera, Javier Burgés, Itziar i les dos filles de Vicente.

Com acompanyants: Josep Bonet, Sicília, Gemma (dona del Naxo), Carla, Jepo, Amanda, Sandra, Mercè, pare i mare de Javier Burgés, Albert Sala, Mamen Sanchis, Martina Cera i Carme Roig.

Com Grallers de la Barra: Albert Fitó, Naxo, Núria, Jaume Huguet, Marta Pané, Marc Calderó i Bernat.

Seguidament no deixeu de mirar, l’extensa galeria de fotos, del esdeveniment que precedeix aquest escrit.

Galeria d'imatges