Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

32ª Trobada de Gegants i Capgrossos a Molins de Rei.

01 de octubre de 2017...Nombrosa trobada de 21 colles, amb mostra de balls.

DIUMENGE 01 OCTUBRE 2017

Acollidora i molt ben organitzada va ser la XXXII trobada d'aquest diumenge 01 de octubre, a Molins de Rei, cap a les 9 del matí, a la plaça de Catalunya, rebuda de les 21 colles participants: Sitges, Martorell, Castelldefels, Masquefa, Sant Climent de Llobregat, Santa Coloma de Gramanet, Tàrrega, Malgrat de Mar, Cardona, Piera, La Beguda Alta, Pla del Bonaire de Terrassa, Sant Pere de Ribes, Reus, universitat autònoma de Barcelona, Vilanova i la Geltrú, la Ràpita, el port de Tarragona, Hostalric, Alde Zaharra i Iruña Taldea de Pamplona i plantada de gegants.

Continuant amb l'entrega del típic record d'un dibuix molt bonic dels nostres gegants portats a la trobada, i un bon esmorzar de germanor al Pati de Can Ametller.

Seguidament mostra de balls d'honor per part de les colles de fora de Catalunya, i  s'anul·la la cercavila per la pluja.

Amb la presentació del gegants participants, balls dels gegants de Molins de Rei i esclat final de festa amb ballada final conjunta de tots els gegants.

Amb l’assistència total de 7 membres de la l'associació cultural la Fal·lera Gegantera de Tàrrega, amb els gegants Eloi i Alba del ajuntament.

Com a geganters portadors del gegant:: Robert Tavira, Jordi Tavira, Dani Tortosa i Pere Agea; conductor del cotxe remolc: Pere Agea. Acompanyants: Arwen Agea, Enzo Agea, Nahuel Agea.

No os perdeu la galeria d'imatges del esdeveniment, al peu d'aquest escrit.

Galeria d'imatges