Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

35ena trobada a l'Hospitalet de l’Infant.

13 de agost de 2023...Anem a la Platja.

Autor Pere Agea.
Autor Pere Agea.

DIUMENGE 13 AGOST 2023

Continuant en un no parar com acostuma a passar al mes d’agost fem sortida d’intercanvi, a un any per avançat, a la colla del Foment Cultural de l'Hospitalet de l’Infant.

Sortint tres de la colla un dia avanç per gaudir de la Festa Major, tres mes el dia 13 de bon dematí, per aprofitar el dia i gaudir d’un calorós diumenge amb una bona remullada a la platja i cap a primera hora de la tarda, un tercer grup amb el cotxe i remolc de la colla.

L’Associació Cultural la Fal·lera Gegantera participà a la trenta-cinquena trobada, portant els gegants Eloi i Alba i els capgrossos l’Avi Pep i la Castanyera.

A les sis de la tarda, plantada de gegants a la plaça Berenguer d'Entença; a les set del vespre començà una nombrosa passejada pels carrers del poble. A 2/4 de 9 del vespre, ballada final i entrega del record de la trobada.

Participaren a la trobada fins a onze colles: l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera de Tàrrega, Seròs, Móra la Nova, Girona, colla gegantera de Colldejou, la Seu d’Urgell, capgrossos de Vandellòs, colla gegantera Lloret de Mar, Vila-seca, Calafell, el Cavallet de Mar amb els tabalers de Foment i gegants de l'Hospitalet de l'Infant. Seguit d’un bon sopar de germanor de totes les colles assistents a la trobada, d’embotits i pinxos amb salsetes i samfaina.

Amb l’assistència total de 9 membres de l’Associació Cultural la Fal·lera Gegantera.

Acompanyants: Amanda Balasch, Enzo Agea i Nauhel Agea.

Com a portadors dels dos gegants Eloi i Alba del Ajuntament, tenim: Robert Tavira, Jordi Tavira, David Aiguader i Pere Agea (conductor del cotxe amb remolc de la colla). Portant 2 capgrossos: Jepo Costa amb l’Avi Pep i Alfonso Màrquez amb la Castanyera.

No os podeu perdre de visitar a continuació la galeria de fotos del esdeveniment, fetes per: Pere Agea, Alfons Màrquez i Alex dels grallers Tocats pel Vent.

Galeria d'imatges