Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

36e Parc de Nadal.

30 de desembre de 2022...Al espai Mercat de Tàrrega.

DIVENDRES 30 DESEMBRE 2022

Per fi, sense les mesures de seguretat pertinents als dos anys anteriors per la pandèmia, aquest any es celebra el 36e Parc de Nadal, amb tota normalitat.

Omplint diversos indrets, la plaça de les Nacions Sense Estat: amb un circuït de bici cros amb monticles de terra molt ben posat, circ, petis cotxes elèctrics, l’espai del Reguer: on estava ubicat un passeig amb ruquets, diverses passarel·les i ponts flotants i una gran tirolina d’anada i tornada al carrer Mig Dia o dit popularment la Muralla, entre els carrers Agoders i el del Carme: el un túnel del terror.

I  el divendres dia 30 dins l’espai Mercat, juntament amb diverses activitats, culturals un petit espai on disposarem una exposició representada pels nostres gegantons de la Mercè Escamarlà i Sèpia i els 8 Capgrossos, l’Avi Pep, la nena Anna, el nen Trapella, el Dimoniet, el Popeie, el Catalanet, la Castanyera i el Negret. Com activitats, els infants podien fer u recorregut portar una cavallet de gegant amb un objecte rotatori a la part superior, aguantant l’equilibri per que no caigués a terra.

Amb l’assistència de l’activitat de 10 membres de la colla: Alfons Màrques, Dani Urribari, Sandra, Enzo Agea, Nahuel Agea, Pere Agea, Sónia Delgado, Robert Tavira, Amanda Balasch i Jepo Costa.

Galeria d'imatges