Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A Santa Coloma de Queralt.

12 de març de 2023...Trobada de figures Femenines.

Autor Pere Agea.
Autor Pere Agea.

DIUMENGE 12 MARÇ 2023

Bonic dia reivindicatiu envers el dia de la dona, celebrat el passat dimecres dia 8, la colla de Santa Coloma de Queralt per segon any o celebren, el diumenge 12, amb la 2ona trobada de figures femenines.

La colla de Tàrrega es solidaritza, fen-los costat participant amb les gegantes: la Pubilla del barri del Carme i l’Alba, patrona de Tàrrega. Comença la festa a les 10 del matí, amb plantada a la plaça de la Pau.

Seguit d’un bon esmorzar a la sala Annexa, de beguda, pa, tomàquet, oli i embotit variat i galetes de postres.

Per continuar amb la panxa plena, escoltant parlaments i ballada de les colles convidades amb l’entrega del record de la diada, d’un marc amb foto dels gegants de Santa Coloma i un pergamí del programa.

Tot seguit s’inicia la cercavila final, fins arribar a la plaça Major, per finalitzar i ball conjunt final de tots els assistents.

Amb l’assistència total de dotze membres de la l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera, portant dos  gegantes com a portadors de les dos figures presents a la passejada: Robert Tavira, Jordi Tavira i David Aiguader.

Acompanyants: Bernat, Nahuel i Enzo Agea, Alfonso Màrquez, Josep Mª Aiguader, Magda (mare del David), Pep (pare Bernat) i Rosalia (acompanyant del Pep). Conductor del cotxe remolc el nostre president Pere Agea.

No os perdeu a continuació la galeria de fotos del esdeveniment, fetes per Robert Tavira, Pere Agea i colla de Santa Coloma.

Galeria d'imatges