Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A Tàrrega amb el Patge Kassam.

04 de gener de 2022...Sempre animant als mes petits.

DIMARTS 04 GENER 2022

Prop de mig miler d’infants han dipositat la seva carta al Patge Kassam.                             

La convocatòria ha estat organitzada conjuntament per la Regidoria de Cultura, Foment Tàrrega (en el marc de la seva campanya de dinamització de les festes) i la Comissió de la Cavalcada de Reis de BAT.

L’acte s’ha adaptat a les mesures de seguretat sanitària, amb accés esglaonat i reserva prèvia a través d’un formulari en línia, sense poder fer un contacte físic.                                                                    

El Patge Kassam ha arribat a Tàrrega per recollir les cartes que els infants de la ciutat adrecen als Reis Mags d’Orient.

L’emissari de Melcior, Gaspar i Baltasar s’ha instal·lat a la Plaça Major, on saluda els nens i nenes cada tarda de els dies do tres i quatre de 17 a 20 hores.                                                                                                                 

El dimarts dia quatre de gener, a participat l’associació Cultural la Fal·lera Gegantera, amb tres capgrossos per animar als infants durant l’acte.                            

Com no podíem fallar, l’Associació Cultural la Fal·lera Geganters seguim gaudint de fer sempre que es pot, d’acompanyar als mes petits, en aquesta ocasió a l’entrega de la carta als reis, al seu servidor el Patge  Kassam.                                                               

Amb tres capgrossos, fent jugar i ser fotografiats amb els infants. Potats per: Jepo Costa amb l’Avi Pep, Pere Agea amb el Popeye i Sònia Delgado amb el Nen Trapella.