Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Al Centre de Barcelona

24 de març de 2024...XXVIII Trobada de Gegants, Capgrossos, Bestiari i Balls Tradicionals de Sant Josep Oriol)

Autor Pere Agea.
Autor Pere Agea.

DIUMENGE 24 MARÇ 2024

Es la primera sortida fora vila d’aquest any, i la primera vegada que anem a la trobada de Sant Josep Oriol a Barcelona.

Sortida a les 7 del dematí des de Tàrrega, anem cap la trobada organitzada per l’Associació d’Amics dels Gegants del Pi, ens plantem a la Porta del Angel amb permís per entrar  a la gran avinguda de vianants, amb el cotxe i remolc i un altre vehicle de la colla, fins  al cor de la ciutat com es la plaça Nova, on aparquem, esmorzem, i després descarreguem la imatgeria, amb plantada a la plaça de Sant  Josep Oriol, on podem gaudir una actuació dels Falcons de Barcelona, tot seguit mostra de balls de gegants capgrossos i balls tradicionals.

A les 12 h inici de la passejada pels carrers del barri Gòtic de Barcelona, passant per: carrers del Pi, Boters, plaça Nova, Bisbe, plaça de Sant Jaume, Ferran, Rambla, Cardenal Casañas, plaça del Pi i plaça de Sant Josep Oriol.

Arribant a la fi de la festa, amb el ball dels Gegants del Pi, ballada final conjunta, llançament de kabukis i recollida de records.

Amb l’assistència total de quinze membres de la l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera, portant a la passejada els dos gegants: Eloi i Alba per els geganters: Bernat Gonzalez, Robert Tavira, Jordi Tavira, Dani Tortosa, David Aiguader i portador dels dos capgrossos: l’Avi Pep, Jepo Costa i la Castanyera per Alfonso Marquez.

Acompanyants: Pere Agea, Nahuel Agea, Enzo Agea, Amanda Balasch, Gemma Puig,  Pep Gonzalez, Rosalia Garcia i el seu fill Unai.

I de tornada a Tàrrega fem paradeta per dinar en un gran centre comercial, l’Splau de Cornellà de Llobregat.

No os podeu perdre les fotos del esdeveniment, a continuació a baix d’aquest escrit.

Galeria d'imatges