Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aplec de Sant Eloi.

12 de setembre de 2021...Segona festa Major de Tàrrega.

DIUMENGE 12 SETEMBRE 2021

Sonia : https://youtu.be/OUyZpeyy53E  

Ajuntament : https://fb.watch/8051flsHMq/

Aplec de Sant Eloi, cita que els  geganters de l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera, no es perd mai.

De tradició targarina, s’han integrat diverses activitats de cultura popular adaptant-les als protocols sanitaris contra la pandèmia. Iniciant l’Aplec, com de costum, amb la missa a les 10 del matí, oficiada per la Parròquia a l’ermita, amb la corresponent distància social. 

Organitzada per l’Associació dels Amics de l’Arbre i la Regidoria de Cultura, la matinal festiva ha continuat amb una exhibició folklòrica de l’Associació Cultural la Fal·lera Gegantera i Grallers de la Barra. La programació ha culminat amb el XXXVI Concurs Nacional de Colles Sardanistes amb la Cobla Tàrrega.

L’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú ha encapçalat la comitiva consistorial a l’aplec acompanyada del president dels Amics de l’Arbre, Jaume Aligué. L’entitat també ha inaugurat la restauració de la Plaça de la Bassa del mateix Parc de Sant Eloi. Malgrat el consistori ha suspès la sortida en seguici des de la plaça Major i l’esmorzar institucional, no han faltat a la trobada els àpats de coca i préssec que la ciutadania han pres en petits grups.

Amb l’assistència total de deu participants de l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera; com a geganters balladors dels quatre gegants reis: Eloi i Alba, Jaume I i Violant d’Hongria, Robert Tavira, Pere Agea, Ton Farran i Jordi Tavira; Acompanyants: Amanda Balasch, Enzo Agea, Nahuel Agea,  Alfons Màrquez, Gemma Puig, Sònia Delgado, Adrià i Jepo Costa; Nou participants dels Grallers de la Barra.

Galeria d'imatges