Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aplec de Sant Eloi.

11 de setembre de 2022...Festa Major de Tàrrega.

Autora Gemma Puig.
Autora Gemma Puig.

DIUMENGE 11 SETEMBRE 2022

Aplec de Sant Eloi, cita que els  geganters de l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera, no es perd mai.

De tradició targarina, s’han integrat diverses activitats de cultura popular. Iniciant l’Aplec, com de costum, amb la missa a les 10 del matí, oficiada per la Parròquia a l’ermita. 

Organitzada per l’Associació dels Amics de l’Arbre i la Regidoria de Cultura, la matinal festiva ha continuat amb una exhibició folklòrica de l’Associació Cultural la Fal·lera Gegantera i la cobla Tàrrega.

La programació ha culminat amb el XXXVII Campionat de Colles Sardanistes d la Terra Ferma, amb la Cobla Tàrrega.

L’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú ha encapçalat la comitiva consistorial a l’aplec acompanyada del president dels Amics de l’Arbre, Jaume Aligué.

L’entitat també ha inaugurat en el marc del qual hem inaugurat la plaça dedicada a la memòria del germà escolapi Gonçal Crespo del mateix Parc de Sant Eloi.

Malgrat el consistori ha suspès la sortida en seguici des de la plaça Major i l’esmorzar institucional, no han faltat a la trobada els àpats de coca i préssec.

Amb l’assistència total de setze participants de l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera; com a geganters portadors dels quatre gegants reis: Eloi i Alba, Jaume I i Violant d’Hongria, Miquel Cano, David Aiguader i balladors del Ball de Gegants de Tàrrega amb els quatre reis Gegants: Robert Tavira, Ton Farran, Dani Uribarri i Jordi Tavira; Acompanyants: Uriel fil del Miquel, Josep Mª i Magda pares del David, Alfonso Màrquez, Enzo Agea, Nahuel Agea, Gemma Puig, Sònia Delgado, Pere Agea (conductor del cotxe amb el remolc) i Jepo Costa.

No os perdeu a continuació la galeria de fotos del esdeveniment fetes per Gemma Puig, Pere Agea, Sonia Delgado i Gasull.

Galeria d'imatges