Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cabrera de Mar - Colla convidada a les Festes de Sant Vicents.

20 de gener de 2018... La única colla convidada es la de Tàrrega.

DISSABTE 20 GENER 2018

Peculiar i molt diferent va, ser la sortida per tornar l'intercanviï, a la vila de Cabrera de Mar. Aprofitant la proximitat del mar mediterrani, per fer una remullada a la platja de Vilassar, a dos kilòmetres de Cabrera.

Arribant a Cabrera a les 2 de la tarda, just a l'hora de començar el dinar de germanor, amb un pica pica, i pa amb tomata i llonganissa, al pati d'una pintoresca gran masia.

Val a dir que Tàrrega era la única colla convidada dels senyors de Burriac, presidida pels gegants de Cabrera, en Pere Joan Ferrer i l'Elionor de Sarriera, dos capgrossos la Comèdia i la Tragèdia i també les autoritats, donant la benvinguda a la colla Targarina, que a les 5 de la tarda, s'esperava esperant als amfitrions, al carrer Girona, amb l'entrega d'un ram de clavells vermells.

Per continuar la vetllada amb un curt seguici fins la plaça de l'Església, molt ben acompanyats pels flabiolaires de Cabrera.

Amb la cloenda a les 7 de la tarda, ball de lluïment de cada una de les dos colles, acabant la festa, com es ja costum del mon geganter, de l'entrega com a record de la diada de dos contes referents a l'historia local i de les claus de la ciutat.

Tàrrega va ser representada amb els gegants del Carme: Hereu i Pubilla, amb l'assistència del Robert Tavira, Pere Agea i els seus tres fills (Arwen, Enzo i Nahuel) Dani Tortosa, Mercè Clota, Cristóbal Tavira, amb la col·laboració de dos geganters de Canet de Mar, en Carles i l'Anna amb les seus dos fills Alba i Joan de 10 i 7 anys.

Galeria d'imatges