Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eixida Festa Major.

13 de maig de 2021...Eixida al teatre Ateneu.

DIJOUS 13 MAIG 2021

Amb les mesures de seguretat pertinents, per raó de la pandèmia, aquest any es celebra la festa de l’Eixida al teatre de l’Ateneu, amb cita prèvia i una capacitat màxima d’aforament  de 263 persones.

Exhibició de balls tradicionals el dijous 13 de maig a les 20.30 hores, al Teatre Ateneu. La Festa Major atorga protagonisme als diversos elements del folklore tradicional local. Amb la participació d’entitats de cultura popular de Tàrrega i amb música en directe, que anirà a càrrec de la Cobla Tàrrega i els Grallers de la Barra. Organitzat per Regidoria de Cultura i entitats locals.

Amb el següent ordre de balls: 1 Ball de l’Àliga amb associació Guixanet i Cobla Tàrrega.2 L’Eixida amb Esbart Albada i Cobla Tàrrega. 3 Ball dels Gegants de Tàrrega amb la Fal·lera Gegantera i Cobla Tàrrega. 4 Ball de lo Tossino  amb associació Guixanet i Grallers de la Barra. 5 Ball de Nans amb associació Guixanet i Grallers de la Barra. 6 Ball d’Arquets amb associació Guixanet i Grallers de la Barra. 7 Ball de Bastons la Filla de Tàrrega amb l'Esbart Albada i Grallers de la Barra. 8 Ball de la Verreta amb associació Guixanet i Grallers de la Barra. 9 Ball de Gitanes amb la Soll i música gravada.

Galeria d'imatges