Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major.

12 de maig de 2022...A Radio Tàrrega i l’Eixideta.

Foto de Radio Tàrrega
Foto de Radio Tàrrega

DIJOUS 12 MAIG 2022

Entrevista a Radio Tàrrega, per parlar de la XXXIII trobada de Gegants i Capgrossos a càrrec del president Pere Agea i del tresorer Jepo Costa.

https://alacarta.radiotarrega.cat/programs/programesespecials/radiotarrega_podcast_20906

Sense les mesures de seguretat presses en els dos anys anteriors, per raó de la pandèmia, aquest any es celebra la festa de l’Eixideta a la plaça Major amb total normalitat.

A les 18:30h, començant amb la salutació de l’Alcaldesa l’Alba Pijuan i en Jaume Solé, president de l’Esbart Albada entitat que celebra el 70è aniversari.

Tot seguit continua amb la ja tradicional tronada, una traca encesa per l’alcaldessa i el Jaume Solé. Sortida del Pregoner i Macers i pregó, al mig de la plaça.

Comença la cercavila, passant per carrer Agoders, plaça del Carme, carrer del Carme i plaça Major.

Al davant va el Pregoner i Macers, Àliga Petita, Grallers de la Barra (la Follia), Associació Cultural la Fal·lera Gegantera de Tàrrega, Nans, Gegantons de les Escoles, Grallers el Tararot, manotes Tararots, Ball d’Arquets Infantil, Diables infantils BAT, Bastoners infantils de l’Esbart Albada, Coral Infantil Mestre Güell, Targafera i Targalets.

Arribant a la plaça Major, ballada de cada un dels grups infantils i ball conjunt final de tots els grups participant a la festa.

Amb deu membres de la Fal.lera. Acompanyants i participants de l ‘Associació portant els gegantons de la Mercè, l’Escamarlà i la Sepia, el Robert Tavira, Jordi Tavira, Pere Agea i Miki. Portant tres capgrossos: l’Avi Pep el Jepo Costa, el Nen Trapella la Sonia Falip i la Nena Anna la Sonia Delgado. Acompanyants: Amanda Balasch, , Alfonso Màrques i Gemma Puig.

No os perdeu la galeria d'imatges del esdeveniment, al peu d'aquest escrit fetes per Radio Tàrrega, Pere Agea, Jepo Costa, etc.

Galeria d'imatges