Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Guardonats com a entitat.

26 de novembre de 2011...A Tàrrega gala dels premis Culturàlia.

DISSABTE 26 NOVEMBRE 2011

El dissabte 26 de novembre es va celebrar al Restaurant la Granja de Tàrrega la 14a gala dels Premis Culturàlia, guardons concedits a les persones i entitats que es destaquen pels seus mèrits socials i culturals.

Entre els guardonats d’aquesta edició, el premi com a entitat va esser per l’Associació Cultural la Fal·lera Gegantera de Tàrrega (que va decorar amb ambient de festa, mitjançant les nostres figures d’imatgeria, els gegants i capgrossos per tota la sala).

La gala Culturàlia també va premiar al Grup de Recerques de les Terres de Ponent a l’Àmbit Comarcal, Josep Giribet a la Creació Artística, Antoni Prats a la Trajectòria Personal, i Pagès Editors en el guardó d’Àmbit Intercomarcal.

Amb l’assistència de: Pepe Quesada, Carme Roig, Eusebi Pifarre, Robert Tavira, Jepo Costa, Eusebi Quinquilla, Jordi Clares Cano, Josep Mª Tudó, Eli, Ton Farran, Carla Casteràs, Naxo, Gemma, Josep Sanchis, Mercè Clota, Josep Minguell,Mamen Sanchis, Amat Cera, Joan Carles Grau, Alfonso Marquez i Joan Almodovar.

Galeria d'imatges