Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

II Trobada Gegantera de Fondarella.

11 de juny de 2022...Com de costum, recolzant colles que comencen.

Autor Jepo Costa
Autor Jepo Costa

DISSABTE 11 JUNY 2022

Després de tants dies de pandèmia, gairebé un any i mig, ja en teníem moltes ganes de fer la primera sortida del any, fora vila, en una trobada Gegantera.

Fent intercanvi a la vila de Fondarella que aquest any celebra la seva II trobada.

Tot plegat ho volen celebrar convidant a unes 7 colles d'arreu de Catalunya, a més de les de les escoles de la vila.

Amb un total de 8 colles participants: Ass. Cult. La  Fal·lera Gegantera de Tàrrega, Gegants i Grallers de Manlleu, Colla de Vallfogona de Balaguer, Colla Gegantera de Valldemia-Mataró, Colla Gegantera i Grallera lo Gabatxet de Golmés, Colla Gegantera i Grallera de Maials, Gegants del Palau d’Anglesola i els amfitrions Los Aixerits de Fondarella.

Amb plantada a les 18 hores, a la pista Esportiva. A les 18:30 hores, Inici dels actes i presentació de les colles.  

A les 19 hores inici de la cercavila, pels carrers: Rambla la Font, C/ del Pi, C/ Nou, C/ Bassa de les Viudes amb parada de refrigeri, C/ Nou, C/ Eres, C/ Fonent, P/ Unió, C/Guimerà, C/ Major, C/ Santa Maria amb parada de refrigeri i polka, C/ Rambla la Font.

Per acabar a la pista Esportiva a les 20:30 hores amb balls de les colles i ball final i entrega del record de la trobada, d’una placa commemorativa metàl·lica, on hi ha un dibuix i les dades que recorden l’esdeveniment de la trobada.

A les 21 hores, sopar de germanor per a les colles participants al mateix recinte.

Amb uns 17 membres de l’Associació Cultural la Fal·lera Gegantera.

Acompanyants: Robert Tavira, Pere Agea, Montse Sardà, Amanda Balasch, Josep i Magda pares del David, Manel pare Àngela i Alfonso Màrquez.

Com a portadors dels dos gegants Eloi i Alba: tenim, Jordi Tavira, Miki, Ivan Priego, Dani Tortosa i David Aiguader..

Portant 4 capgrossos: Jepo Costa amb l’Avi Pep, Sonia Delgado amb la nena Anna, Àngela amb lo Popeie i Gemma Puig amb lo nen Trapella.

No os perdeu la galeria d'imatges del esdeveniment, al peu d'aquest escrit fetes per Jordi Tavira, Gemma Puig, Sonia Delgado, Montse Sardà, Pere Agea i Jepo Costa.

Galeria d'imatges