Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

IV Trobada Gegantera a Tornabous.

08 de octubre de 2017...Última sortida d'aquest any fora vila.

DIUMENGE 08 OCTUBRE 2017

Es molt gratificant poder participar en una trobada dins la nostra pròpia comarca, com aquest cas a Tornabous.

Començant la festa a les deu del matí amb la plantada i un bon esmorzar amb xocolata desfeta inclosa, al pavelló esportiu, amb la participació de vuit colles geganteres: els amfitrions geganters i grallers de Tornabous, Associació Cultural la Fal·lera Gegantera de Tàrrega, gegants de Bellpuig, gegants de Preixana, Anglesola, Seana, Verdú, Maials i gegants de la Fuliola.

A dos quarts de dotze comença una familiar cercavila pels carres del poble: carrer Espígol, carrer Urgell, plaça Major, carrer Llibertat, carrer Jacint Verdaguer, plaça Major amb un petit descans, carrer Major i acabar aproximadament a la una, a la plaça de la Vila amb l'entrega del record de la trobada d'un parell de botelles de sucs naturals fets per un empresa de Tornabous i una caixa de pomes i ball conjunt final de totes les colles.

Cal fer esment que aquesta es l'última sortida d'aquest any fora vila i que ens han acompanyat musicalment de manera fantàstica el grup de grallers Targarí del Corral Nou.

Amb l’assistència total de catorze membres, nou de la l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera portant dos gegants i dos capgrossos i cinc del grallers del Corral Nou.

Com a geganters portadors i balladors dels gegants Eloi i Alba a la passejada: Ton Farran, Jordi Tavira, Per Agea, Robert Tavira i Dani Tortosa; Portant el capgrossos l'Avi Pep: Jepo Costa i el Nen Trapella la Sònia Delgado;  Acompanyants: Amanda Balasch i Mercè Clota.

No os perdeu la galeria d'imatges del esdeveniment, al peu d'aquest escrit.

Galeria d'imatges