Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Eixideta de Tàrrega.

11 de maig de 2023...Festa Major.

DIJOUS 11 MAIG 2023

Eixideta a Radio Tàrrega =                                                https://www.facebook.com/watch/?v=973390250523031

Com cada any i pensant amb els mes petits es celebra la festa de l’Eixideta a la plaça Major. A les 18:30h, començant amb la salutació de l’Alcaldessa l’Alba Pijuan i les representants de la Coral Infantil Mestre Güell entitat que celebra el 60è aniversari.

Tot seguit continua amb la ja tradicional tronada, una traca posada damunt l’escenari, encesa per l’alcaldessa i els de la Coral.

Sortida del Pregoner, pujat a dalt d’un ruc i Macers i pregó, al mig de la plaça.

Comença la cercavila, passant per carrer Agoders, plaça del Carme, carrer del Carme i plaça Major.

Al davant va el Pregoner i Macers, Targafera i Targalets, Àliga Petita, Grallers de la Barra, Associació Cultural la Fal·lera Gegantera de Tàrrega, Nans, Gegantons de les Escoles, Grallers el Tararot, manotes Tararots, Ball d’Arquets Infantil, Diables infantils BAT, Bastoners infantils de l’Esbart Albada, Coral Infantil Mestre Güell i Gegants Tararots.

Arribant a la plaça Major, ballada de cada un dels grups infantils i ball conjunt final de tots els grups participant a la festa.

Amb nou membres de la Fal·lera. Acompanyants i participants de l ‘Associació portant els gegants del Carme l’Hereu i la Pubilla: el Bernat, el David Aiguader, el Robert Tavira i Jordi Tavira. Portant tres capgrossos: el Jepo Costa amb l’Avi Pep, Alfonso Màrques amb la Castanyera i la Sonia Delgado amb la Nena Anna.

Acompanyants: Amanda Balasch i Pere Agea.

No os podeu perdre de visitar a continuació la galeria de fotos del esdeveniment, fetes per Sonia Delgado, Pere Agea i Ajuntament de Tàrrega.

Galeria d'imatges