Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Nit del Tararot.

13 de maig de 2023...Festa Major de Maig.

DISSABTE 13 MAIG 2023

Entranyable espectacle visual, de gran format que aplega la participació d’unes 700 persones. Per la plaça Major desfilant colles de Cultura tradicional, tant de la ciutat, com vingudes de fora vila, coordinades per Albert Fitó de Associació Cultural Guixanet i amb un eix argumental que fa referència als 153e aniversari que faran al setembre els gegants de la Mercè.

Amb la presencia de la Fal·lera Gegantera, en una part surten uns instants, per la porta de la Parròquia, els gegantons de la Mercè, la Sípia i l’Escamarlà i per altra banda, en el moment del esclat final de festa es planten al mig de la plaça Major, surten ballant els 6 gegants: l’Hereu amb la Pubilla, el Jaume I amb la Violant d’Hongria i l’Eloi amb l’Alba.

Amb uns vint i sis membres de l’Associació Cultural la Fal·lera Gegantera i de la colla amiga de Canet de Mar.

Acompanyants: Jepo Costa, Amanda Balasch, Pere Agea, Sonia Delgado, Gemma Puig, Alfonso Màrquez i de Canet Joan Geli, Alba Geli i sis mes.

Com a portadors dels sis gegants: Eloi i Alba, Jaume I i  Violant d’Hongria, Hereu i Pubilla, també amb els dos gegantons Escamarlà i Sepia, tenim  Robert Tavira, Jordi Tavira, David Aiguader, Dani Tortosa, de Canet Carlos Geli, Anna Bertran i set mes.

Vídeo de la Nit del Tararot per Carles Geli                                                                                https://www.facebook.com/1608640431/videos/579372490959203

No os podeu perdre de visitar a continuació les dos fotos del esdeveniment, Pere Agea i colla de Canet de Mar.

Galeria d'imatges