Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Miralcamp - IX Trobada Gegantera.

14 de abril de 2019...Un trobada molt propera.

DIUMENGE 14 ABRIL 2019

Començava la trobada amb bones perspectives, el diumenge dia 14, de 9 a 2/4 de 11 del matí, plantada a la plaça Sant Jaume de les colles participants de: Mollerussa, Golmés, Bellvís, Òs de Balaguer, les Borges Blanques, Bellpuig, Tàrrega, Linyola i Torregrossa, tot seguit esmorzant entaulats, de pa amb tomata oli sal i all i carn a la brasa llonganissa, botifarra negra, cansalada vi de la cooperativa i refresc per a totes i tots.

Tot seguit comença una llarga cercavila per tot el poble, amb una parada de refrigeris, per acabar a 2/4 de 1 del matí al davant del ajuntament amb l'entrega del record de la trobada d'una botella d’oli amb logotip de la trobada, caixa de pomes i després ballada d’una llarguíssima polca dur i final ball conjunt de totes les colles assistents.

També es va poder gaudir de la 6ena festa de la Floració Firacamp amb parades de tot tipus, tant alimentaries com divulgatives de diverses entitats sense ànim de lucre.

Amb l’assistència total de divuit membres tretze de la l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera i cinc dels gralles El Corral Nou.

Portant com a imatgeria els gegants del barri del Carme l’Hereu i la Pubilla, amb dos capgrossos. Els geganters presents a la passejada son: Robert Tavira, Jordi Tavira, Pere Agea (també de conductor) i Dani Tortosa; Portadors dels dos capgrossos: Amanda Balasch, amb la nena Anna i Jepo Costa amb l’Avi Pep.

Acompanyants: Joaquim Aldana dos fills del Pere: Enzo Agea, Nahuel Agea, Alfonso Màrques i Cristóbal Tavira (fotògraf).

Galeria d'imatges