Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mostra d’Entitats de Tàrrega.

26 de febrer de 2023...Exposem a nivell de ciutat.

Autora Sonia Delgado.
Autora Sonia Delgado.

DIUMENGE 26 FEBRER 2023

Recuperem enguany aquest esdeveniment unint esforços amb AgEnTa (Agrupació d’Entitats Targarines), la qual commemora el desè aniversari de la seva fundació. Torna al calendari la Mostra d’Entitats de Tàrrega, és una iniciativa transversal que aplega recursos de diferents àrees del consistori al costat d’AgEnTa.                       

Les regidories de Ciutadania i Participació, encapçalada pel regidor Xavier Rossell-Aparicio; el regidor de Participació, CarlosVílchez; el president d’AgEnTa, Joan Amézaga; i les tècniques de Joventut, Participació i Ciutadania.Així, el teixit associatiu del municipi disposà altre cop d’aquest gran aparador per divulgar les seves activitats, projectes i iniciatives.

La convocatòria te lloc el diumenge 26 febrer, de les 11 del matí a les 2 de la tarda, a l’Espai MerCAT i la plaça de les Nacions sense Estat, en ple centre de la ciutat. Fins ara han confirmat la seva participació un total de 24 col·lectius dels àmbits cultural, social, esportiu i mediambiental.                                                                        

Així, l’Associació Cultural la Fal·lera Gegantera es fa participativa amb el seu corresponent estand ple de objectes referents del món geganter Targarí, fulls d’inscripció, vestuari, marxandatge, vídeos i fotos de les nostres activitats, decorat amb els gegants del barri del Carme, l’Hereu i la seva parella la Pubilla, acompanyats com tenia de ser dels sis capgrossos, el Catalanet, Avi Pep, Nen Trapella, el Popeia, el Negret i el Dimoniet amb l’oportunitat per als mes atrevits de poder fer un petit tastet carregant dites figures.                                                 

A més, com a colofó de la matinal festiva, s’oferirà un vermut musical a partir de la 1 del migdia a càrrec d’Els Xicots de l’Esplai.                                                                  

Amb l’assistència de nou membres de la l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera, els germans Robert i Jordi Tavira, pare i filla Pere i Nahuel Agea, Bernat, Dani Tortosa Urribari, Amanda Balasch, Sonia Delgado i Jepo Costa.

No os perdeu a continuació la galeria de fotos del esdeveniment, fetes per Sonia Delgado, Alba Pijuan,radio Tàrrega i Agenta.

Galeria d'imatges