Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Presentació Festa Major.

24 de abril de 2024...A Tàrrega.

Nova Tàrrega.
Nova Tàrrega.

DIMECRES 24 ABRIL 2024

Es la Presentació de la Festa Major 2024 a la Sala de Plens de l'Ajuntament, on s’anuncien les novetats del any, com es la persona que pronuncia el prego d’inici de la Festa Major,  es designa a la de La directora de Ràdio Tàrrega, Gemma Peris, honorant el 70è aniversari de l'emissora municipal.

A més, per la celebració, tornarem a veure el Ball dels Valencians a la ciutat i els gegants centenaris de la Mercè, recent restaurats.

El diumenge 12 de maig (11.00 h) i en el marc de la 35a Trobada de Gegants i Capgrossos de Tàrrega es presentarà la restauració dels gegants del barri de La Mercè, Ramon Berenguer I i Almodis.

Aquests dos elements del folklore targarí, que enguany compleixen 154 anys, han estat restaurats pel Taller Avall de Reus i els acompanyaran en el seu retorn a la ciutat cinquanta colles provinents d’arreu de Catalunya.

Oferiran un ball ben especial al costat de colles centenàries del país en acabar la cercavila. En total, la trobada preveu aplegar a Tàrrega més de 140 figures i 2.000 persones, segons ha explicat Pere Agea, president de La Fal·lera Gegantera.

No os podeu perdre les dos fotos del esdeveniment, a continuació a baix d’aquest escrit.

Galeria d'imatges