Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Repte solidari de Raül Arenas per les malaltiess mentals.

14 de novembre de 2021...Sempre amb solidaritat amb la Marató.

DIUMENGE 14 NOVEMBRE 2021

Un cop mes la colla es participativa per recolzar la Marató de TV3, en el lema d’aquest any de les malalties mentals. Per medi de la iniciativa del corredor Raül Arenas, atleta reconegut per aquesta mena d’accions, siguin el seu cinquè repte corrent 216 kilòmetres, des de Les fins a Tàrrega.

Arribant a les 12 del mig dia a la plaça del Carme, els gegants del Ajuntament l’acompanyen uns pocs metres al darrera seu fins arribar a la meta, tota una matinal de bones paraules dedicades a col·laboradors com, una noia que el va seguir en el seu recorregut tirant fotos, d’altres corrent uns quant kilòmetres al seu costat, amb entrega d’un quadro pintat pel seu màxim representant, del col·lectiu organitzador Sempre Endavant, parlaments d’entitats referents en el tema de Salut mental.

Inclòs una cançó dedicada al Raül, composta i cantada pel grup musical Mediterrània, també amb balls dels gegants.

Acabant l’acte amb un sorteig benèfic de 17 lots donats per diferents empreses col·laboradores.

Amb assistència de 9 entre membres i cooperants de la colla: com a portadors i balladors dels gegants Eloi i Alba: Per Agea,  Arnau de Santa Coloma de Queralt, Jordi i Robert Tavira; portant el cap Gros la nena Anna la Sònia Delgado; Acompanyants: Alfonso Màrquez, Dani Tortosa, la companya del Arnau i Jepo Costa. 

https://www.facebook.com/GegantsTarrega/videos/192558726375664

5er Repte solidari (Salut mental) 216kms Nomstop - YouTube

Galeria d'imatges