Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Llorenç d’Hortons 23 ena trobada.

30 de juliol de 2022...Participant en asociacions diverses.

Autora Gemma Puig.
Autora Gemma Puig.

DISSABTE 30 JULIOL 2022

Terrazel és una Associació d’arrel tradicional, amb caire d’un respecte humà  sobre el medi ambient, que inclou cada any un variat calendari d’espectacles de carrer.

En dissabte tarda fem sortida, al poble de Sant Llorenç d’Hortons, situat al Alt Penedès, en la seva 23è Terrazel de Gegants, amb 8 colles geganteres: colla de Sant Sadurní d’Anoia, colla Gegantera de Cassà de la Selva, el Catllar, Cardona, Santpedor, Ribes de Freser, Capgrossos de Can Benet i l’Associació Cultural la Fal·lera Gegantera de Tàrrega.  

Amb plantada a les de 6:00 de la tarda a la plaça Mossèn Comerma.

A les 7:30 hores de la tarda inici de la cercavila, pels carrers del poble,  finalitzant a la plaça 1 d’Octubre, amb presentació i ballades de lluïment de totes les colles participants i lliurament del record de la trobada, un dibuix dels Gegants de Sant  Llorenç d’Hortons.

Per finalitzar la festa, a les 21:30 hores, al pati de l’escola Pau Casals, sopar de germanor amb totes les colles assistents, fregint-nos en una bona brasa, un seguit de bones viandes acompanyades de tot tipus de beure i una bona coca dolça per postres.

Amb uns 12 membres de l’Associació Cultural la Fal·lera Gegantera.

Acompanyants: Josep Mª i Magda pares del David, Gemma Puig i Alfonso Màrquez.

Com a portadors dels dos gegants Eloi i Alba: tenim, Robert Tavira, Jordi Tavira, Arnau (Santa Coloma de Queralt), Dani Uribarri i David Aiguader.

Portant 3 capgrossos: Jepo Costa amb l’Avi Pep (conductor del tot terreny i remolc), Meri (Santa Coloma de Queralt) amb la Nena Anna i Àngela amb lo Popeie.

No os perdeu a continuació la galeria de fotos del esdeveniment fetes per Gemma Puig.   

Galeria d'imatges