Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Segona festa Major.

10 de setembre de 2017...Aplec de Sant Eloi.

DIUMENGE 10 SETEMBRE 2017

Com cada any, per la segona festa Major de Tàrrega, coincidint amb la Fira de Teatre al carrer, el diumenge dia deu de setembre, s'ha celebrat el ja tradicional Aplec de Sant Eloi, cita que els gegants i geganters de l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera, no ens la perdem mai.

De bon dematí al acabar el tradicional cafè curt, a dos quarts de deu començà el seguici festiu des de la plaça Major, cap al parc de Sant Eloi, juntament amb les autoritats, acompanyats pels grallers del Corral Nou, els Gegants, l’Eloi i l’Alba, l’Hereu i Pubilla. Els capgrossos: el Nen Trapella i l’Anna. I com no sense fallar el Gegantó Angel Guimerà de l’Escola amb el mateix nom.                                       

Passant el recorregut, per on es feia anys enrere, pel Carrer d'Urgell, carrer de Governador  Padules, carrer de la Pau, Passeig Simó Canet, fins arribar dalt del tossal de Sant Eloi.

Amb el ja típic esmorzar Targarí, de coca amb xocolata i un  bon préssec de postres, que es menja al acabar la solemne missa, que començà a les deu del mati a l'ermita de Sant Eloi, per continuar els actes amb el ball dels gegants de Tàrrega, jocs tradicionals, exhibició canina organitzat per Agility Associació Ciutat de Tàrrega i el Concurs Nacional de Colles Sardanistes, tot molt ben organitzat per els companys de l’Associació dels Amics del Arbre i l'Ajuntament de Tàrrega.

Amb l’assistència total de vint i cinc membres al seguici.

Deu participants de l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera; com a geganters portadors i balladors dels quatre gegants portats a la passejada: Eloi i Alba, Hereu i Pubilla: Jordi Tavira, Ton Farran, Blai Farran, Pere Agea, Robert Tavira, Damià Pujol i Dani Tortosa; portadors dels dos capgrossos: Sònia Delgado amb el Nen Trapella i Gemma Puig amb l'Anna; Acompanyant i fotògraf: el Cristóbal Tavira.

Set participants del grup de Gralleres el Corral Nou.

I vuit de l’Escola Angel Guimerà, portant un capgròs i el seu Gegantó.

No os perdeu la galeria d'imatges del esdeveniment, al peu d'aquest escrit.

Galeria d'imatges