Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat amb el Foment Targarí.

07 de octubre de 2022...La nit Boja.

Autor de la foto Pere Agea.
Autor de la foto Pere Agea.

DIVENDRES 07 OCTUBRE 2022

Un cop mes la colla es participativa, en recolzar la Nit Boja que organitza el Foment Targarí, entitat comercial del teixit de botiges adherides.

Començant la festa a les sis del vespre amb diverses activitats, en un molt bon ambient de múltiples terrasses de nou bars menjant hamburgueses, ruta de tapes al carrer, desfilades i presentacions de roba, animació i música, al carrer en moltes botigues.

I a les nou del vespre surt l’Associació Cultural la Fal·lera Gegantera, començant per la plaça Major, carrer del Carme, plaça del Carme amb ballada improvisada dels Bat Batuka, avinguda Catalunya, carrer Santa Anna, portant els dos gegantons l’Escamarlà i la Sèpia i tres capgrossos: l’Avi Pep, la Nena Anna i la Castanyera.

Amb l’assistència total de tretze participants de l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera; com a geganters portadors i balladors dels dos gegantons l’Escamarlà i la Sèpia del barri de la Mercè: Robert Tavira, Dani Uribarri i Jordi Tavira; Acompanyants: Ivan Priego, Enzo Agea, Nahuel Agea, Amanda Balasch, Bernat, Gemma Puig i Pere Agea

Portant tres capgrossos: Jepo Costa amb l’Avi Pep, Sonia Delgado amb la Nena Anna i Alfonso Màrquez amb la Castanyera.

Galeria d'imatges