Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tàrrega – Festa Solidaria.

16 de març de 2019...Tot es per amor al art tradicional i reivindicacions solidaries.

DISSABTE 16 MARÇ 2019

Sempre es un plaer, de poder participar en una de les moltes festes solidaries i reivindicatives que acostumem a fer l’entitat gegantera, per tal d’ajudar a persones mes necessitades que d’altres, sempre hi ha col·lectius disposats a ajudar com en el marc del sempre endavant, del solidari corredor en Raúl Arenas, que en aquesta ocasió s’ha proposat el repte per recaptar fons, per ajudar a fer realitat la publicació d’un conte de Noe Gaya (una noia amb mobilitat reduïda de l’Espluga de Francolí), fent el recorregut amb una tirada, els 190 quilòmetres que separa Llívia (a la Cerdanya) de la capital de l’Urgell.

A les cinc de la tarda, es queda com de costum a la vitrina per anar a la plaça del Carme amb els gegants Hereu i Pubilla, per sortir en una animada cercavila i arreplegar ambient a l’acte, conjuntament amb els dos gegants i tres gegantons i un nombrós grup de grallers de la colla gegantera de l’Espluga de Francolí, passant per avinguda Catalunya, carrer Santa Anna fins el anomenat el laberint del carrer del Carme, per trobar-se a les sis de la tarda amb l’arribada conjunta al lloc, de Raül Arenas i Noe Gaya.

Amb ball conjunt de les set figures gegantines, concert del grup Arigasoul, rumbetes amb Carlitos Miñarro, discurs i agraïment del Raül, presentació del conte infantil de Noe Gaya i sorteig amb mes de 50 grans premis.

  Amb l'assistència total de vuit membres de la l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera. Com a geganters portadors i balladors dels dos gegants: l’Hereu i la Pubilla, com a portadors dels gegants Robert Tavira, Dani Tortosa i Pere Agea.

Acompanyants: Anna Miquel, Killian Marinho, Nahuel Agea, Enzo Agea i Cristóbal Tavira com a fotògraf.

Galeria d'imatges