Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tàrrega – Gravació d'un vídeo commemoratiu.

18 de juliol de 2020...Vídeo gravat al centre de Tàrrega per presentar en una exposició.

DIVENDRES 17 JULIOL 2020

Aquesta vegada la colla de geganters de Tàrrega han fet d’actors i han gravat un petit vídeo per presentar en un exposició que s’inaugurarà al setembre a la sala Marçà, per commemorar el 150 aniversari dels gegants de la Mercè, en Ramon Berenguer I i l ‘Almodis.

Tot plegat, es va dur a terme el diumenge dia 18 de juliol, en una petita sessió preparatòria d’una hora de durada al matí, per començar a gravar a les 3 de la tarda fins a 2/4 de 6, pels carrers més cèntrics del barri de la Mercè.

Amb l’assistència total de tretze membres de l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera, els gegants de la Mercè, Ramon Berenguer I i l’Almodis, com a portadors: Robert Tavira, Jordi Bonet, Ton Farran, Damià Pujol i Jordi Tavira; i un cap gros: Pere Agea amb el Dimoniet; Acompanyants: el regidor de Cultura Carlos Vílchez, dos càmeres David i Josep Giribet; Director Xavier Garcia; Cooperadors extres: Salvador i figurants: dos nens i una nena; Geganters: Alfonso Màrquez,  Jepo Costa, Amanda Balasch, Gemma Puig, Nahuel Agea, Enzo Agea i Laia Martinez.

No os perdeu la galeria d'imatges del esdeveniment, fetes per Pere Esqué, Eva Balcells i varis membres de la colla, al peu d'aquest escrit.

Galeria d'imatges