Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tàrrega - Els Tres Tombs.

27 de gener de 2019...Es com un clàssic, cada any s'hi participa.

DIUMENGE 27 GENER 2019

Com no podíem fallar any rere any, seguim la tradició de participar activament en la festa dels Tres Tombs, molt ben organitzada per la Societat de Sant Antoni Abat. Uns quants de la colla comencem amb un bon esmorzar per carregar les piles de bon dematí, amb llonganissa i pa torrat, a partir de les 9h del matí al Pati, al mòdic preu de 3€. A més a més no faltà el tradicional mercat de Sant Antonia al Pati, amb productes i alimentació artesanals. Entre 10:30h a 11:00h, cercavila amb tambors de Diables Bat i Grallers de la Barra, recollint el pendonista d'aquest any, tot seguit concentració de carretes i tractors al carrer Migdia.

A les 11h del migdia. l’Associació Cultural la Fal·lera Gegantera, és posa en marxa portant per un cantó amb els gegants Eloi i Alba, Hereu i Pubilla, cap al carrer

Migdia en l’espera de començar a les 11:30 h, aquest any es canvia l’ ubicació de la benedicció de carrosses, mascotes i muntures, per les obres de remodelació de la Plaça Major i per altra banda surten els capgrossos a fer una petita passejada per la muralla i així començar a animar l’ambient de carretes plenes de mainada, esperant el tret de sortida dels Tres Tombs, acte seguit s’ha fet una visita de cortesia per alegrar el dia a les persones de la residencia Hospital.

Acabant la diada de Sant Antoni amb un bon dinar i Ball de tarda a la Granja, amb l’orquestra la Mediterrània.                                                        

Amb l’assistència total de setze membres de la l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera, portant quatre gegants i cinc capgrossos. Sis geganters com a portadors dels quatre gegants presents a la passejada: Eloi i Alba, Hereu i Pubilla: son Robert Tavira, Jordi Tavira, Damià Pujol, Dani Tortosa i Ton Farran;

Portadors dels cinc capgrossos: Sònia Delgado amb l’Avi Pep, Mercè Clota amb la Nena Anna, Lluis (Airecel) amb el Popeie, Quim Aldana amb el Nen Trapella i Ventura (Airecel) amb el Dimoniet; Acompanyants: Mamen Sanchis, Amado Cera, Núria Moleres, Amanda Balasch, Cristóbal Tavira i Jepo Costa.

Galeria d'imatges