Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tornabous - VI Trobada Gegantera.

07 de octubre de 2018...Última sortida del any fora vila.

DIUMENGE 07 OCTUBRE 2018

Encantada la colla targarina de poder participar en la trobada de Tornabous. Començant la festa a les deu del matí amb la plantada a la plaça de Sant Salvador Seguí, seguit d’un bon esmorzar de pa amb tomata i embotit i xocolata desfeta inclosa i cafè o tallat, al pavelló polivalent.

Amb la participació de set colles geganteres: els amfitrions geganters i grallers de Tornabous, Associació Cultural la Fal·lera Gegantera de Tàrrega, gegants de Bellpuig, gegants de Preixana, Anglesola, Seana i gegants de la Fuliola.

A les dotze del matí, comença una divertida i familiar cercavila pels carres del poble: carrer Espígol, carrer Urgell, plaça Major, carrer Llibertat, carrer Jacint Verdaguer, plaça Major amb un petit descans, carrer Major i acabar aproximadament a la una, a la plaça de la Vila amb l'entrega del record de la trobada d'un treball de la figura en petit del seu gegantó el Sol Solet, amb cartell i una caixa de pomes, acabant amb ball conjunt final de totes les colles.

Cal fer esment que aquesta es l'última sortida d'aquest any fora vila i que ens han acompanyat musicalment de manera fantàstica el grup de grallers Targarí del Corral Nou.

Amb l’assistència total de dinou membres, catorze de la l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera portant dos gegants i cinc capgrossos i cinc del grallers del Corral Nou. Com a geganters portadors i balladors dels gegants Eloi i Alba a la passejada: Ivan Pozo, Jordi Tavira, Per Agea, Robert Tavira i Dani Tortosa; Portant l'Avi Pep: Jepo Costa, la Nena Anna: Amanda Balasch, Popeie: Mercé Clota, el el capgrossos Dimoniet: Sònia Delgado i el Nen Trapella: Gemma Puig; Acompanyants: Cristóbal Tavira, Alfonso Màrquez, Sònia Jaldon i Josep (parella de la Sònia Jaldon).

Galeria d'imatges