Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

XLII trobada.

01 de maig de 2024...A Vilassar de Dalt.

Autor Pere Agea.
Autor Pere Agea.

DIMECRES 01 MAIG 2024

A les 8 del matí ens posem en marxa, a les 10 ja estàvem a Vilassar de Dalt, al Parc de Can Rafart.

Desprès de plantar els gegants del carrer Major, en Jaume I i la Violant d’Hongria, i els capgrossos l’Avi Pep i la Castanyera, ens disposarem a coure uns talls de bones viandes, en unes brases que els de la colla de Vilassar ja ens tenien  preparades.

A 3/4 de 12 del migdia, pels carrers de la vila, començava la cercavila de la 42a Trobada de Gegants amb 16 colles de; Capellades, Gavà, Casc Antic de Barcelona, Montmajor, Vilafranca de Conflent, Sant Pere de Ribes, Caldes de Malavella, Argentona, Cabrils, Dosrius, Pineda d Mar, Premià de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Tordera, Tàrrega, La Garriga i els amfitrions la colla de Geganters de Vilassar de Dalt.

La cercavila acaba a la plaça de la Vila, entrant i sent anunciades totes les colles de una en una, al finalitzar la presentació de les colles s’entrega el record de la trobada a dins del ajuntament, acabant com es de costum amb ball conjunt final de totes les colles participants.

Es commemora el 25 aniversari dels gegants nous d’en Pere Màrtir i la Genisa. Amb l’assistència total d’onze membres de la l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera, com a portadors de les dos figures a la passejada: Robert Tavira, Jordi Tavira, Dani Palau, Dani Tortosa i David Aiguader; portadors dels dos capgrossos; Alfonso Màrquez amb la Castanyera i Jepo Costa amb l’Avi Pep. Acompanyants: Enzo Agea, Amanda Balasch i Gemma Puig.

Conductor del cotxe remolc el nostre president Pere Agea. 

No os podeu perdre les fotos del esdeveniment, a continuació a baix d’aquest escrit.

Galeria d'imatges