Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

XXVI Ciutat Gegantera.

16 -17 de abril de 2011...A la Seu d’Urgell.

DISSABTE 16 ABRIL 2011

En uns dels esdeveniments del món geganter més importants del any, com la celebració de la XXVI Ciutat Gegantera de la Seu d’Urgell, l’Associació Cultural la Fal·lera Gegantera de Tàrrega, no ha faltat als dos dies de celebracions.

El dissabte dia setze tarda i dins la mostra de balls de lluïment a càrrec de les colles portadores dels Gegants i gegantons de l’Agrupació, com els d’unes quantes colles, la nostra amb els gegants Jaume I i Violant d ‘Hongria ens encanta com és realitza el Ball Nou, domes és permès de ballar-lo colles que han estat Ciutats Geganters.

En la Dansa del Quatrepunts dels Capgrossos Primavera, Estiu, Tardor i Hivern, a càrrec de l’Associació la Roca Fumada de Juneda, col·labora un membre de la nostra colla com a ballador i monitor Jepo Costa, després totes les colles surten en quatre  cercaviles al mateix tems, per omplir els carrers de la Seu de color i alegria.

El diumenge matí continua la festa, un cop plantats els gegants i esmorzar popular, comença la macro cercavila per tota la ciutat, al acabar actes protocol·laris d’intercanvi de Ciutat Gegantera amb els de Manlleu Ball de l’Aniversari per la colla de la Seu d’Urgell, lliurament del records i acomiadament de les colles.   

Amb l’assistència com a geganters de: Ton Farran, Eusebi Pifarre, Amat, Jordi Clares Cano i Jordi Clares.

Amb l’assistència dels Grallers de la Barra: Naxo, Alber Fitó, Jordi Sociats, Damià Pujol, Bernat, Pijoan, Núria i nena pastisser de Castellserà.

Acompanyants: Carme Roig i Cos, Josep Minguell, Mercè Clot i Sala, Amanda, Carla Casteràs, Pepe Quesada i Higueras, Josep Sanchis, Mamen Sanchis i Turull i Martina Cera i Sanchis.

Capgrossos: Itziar Minguell, Jepo Costa (el diumenge, portant l’Anna), Laura Cera i Sanchis (portant el Popeie).

En el vídeo del YouTube “ http://www.youtube.com/watch?v=zCq3EuSFG6w “ és pot veure: als minuts 1.30 (Ball Nou), 3.20 (Dansa dels Quatrepunts).