Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

XXX ena Trobada de Gegants, Grallers i altres grups festius a Hospitalet de l'Infant.

13 de agost de 2017...Festes de Sant Roc, en la Festa Major.

DIUMENGE 13 AGOST 2017

Continuant en un no parar de les últimes setmanes, es tornà  la sortida a la colla del Foment Cultural de l'Hospitalet del Infant, que varen venir al maig a Tàrrega Vam sortir de bon dematí per aprofitar el dia i anar a la platja.

L’Associació Cultural la Fal·lera Gegantera participà a la trentena trobada portant els gegants Hereu i Pubilla.

A les sis de la tarda, plantada i exposició de gegants a la plaça Berenguer d'Entença; a les set del vespre començà la passejada pels carrers del poble.

A 2/4 de 9 del vespre, ballada final i entrega del record de la trobada, per acabar a 2/4 de 10 de la nit, com és ja tradicional, amb un bon sopar de germanor.

Participaren a la trobada fins a catorze colles: Drac Festiu del Foment Cultural del Cavallet de Mar, colla de tabalers del Foment Cultural, colla Tota l'Endenga de Cambrils, colla gegantera de Fraga, capgrossos de Vandellòs, l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera de Tàrrega, colla Pessigolla de Valls, Vinarós, el Serrallo de Tarragona, Móra la nova, Tortosa, les Borges Blanques, Lloret de Mar, i els amfitrions gegants i grallers de l'Hospitalet de l'Infant amb el grup de tabalers Batukets i el gegantó el Frare Celestí.

Amb l’assistència de sis membres:  portadors dels gegants: Robert Tavira, Dani Tortosa i Pere Agea; Acompanyants: Jepo i Amanda; Cristóbal Tavira: conductor del cotxe amb remolc i de fotògraf.  

No os perdeu la galeria d'imatges del esdeveniment, al peu d'aquest escrit.

Galeria d'imatges