Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

XXXII trobada a el Pont de Vilomara i Rocafort.

01 de juny de 2024...

Autor Pere Agea.
Autor Pere Agea.

DISSABTE 01 JUNY 2024

Anem cap a la comarca del Bages, per tornar visita als Gegants del Pont de Vilomara i Rocafort, un petit poble amb 4.100 habitants.

Les previsions de pluja fan avançar l’horari de sortida de la cercavila, amb les següents colles: Sant Vicens de Montalt, Sant Quirze del Vallès, Vilanova del Camí, Castellbell i el Vilar, Mura, Perpinyà, Associació Cultural la Fal·lera Gegantera de Tàrrega, Cerdanyola del Vallès, Manresa, grup musics els Reis del So i els amfitrions de Pont de Vilomara i Rocafort.

Tot i avançar l’hora es va tindre d’acabar abans, per la presència de la pluja, fen el fi de festa a la Sala Polivalent, amb animats balls i entrega del record de la trobada, d’un yoyó i un petit imant amb foto dels gegants, per enganxar a la nevera.

Al final i tal com mana la tradició de les trobades, al centre Cívic, fem un bon sopar de germanor d’embotit i pa amb tomàquet.

Amb l’assistència de 8 membres, de la Fal·lera Gegantera, siguent pocs pero bons, portant els gegants del Ajuntament Eloi i Alba, portats per; Robert Tavira, Jordi Tavira, Dani Tortosa i David Aiguader. Com a portadors dels dos capgros; Jepo Costa amb l’Avi Pep i Amanda Balasch amb la Nena Anna. Acompanyants Gemma Puig i Pere Agea (conductor del cotxe amb remolc.

No os podeu perdre les fotos del esdeveniment, a continuació a baix d’aquest escrit.

Galeria d'imatges