Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

XXXIV Parc de Nadal de Tàrrega.

29 de desembre de 2019...Per que pugin gaudir una mica els grans i molt els petits.

DIUMENGE 29 DESEMBRE 2019

  El diumenge 29, l’Associació Cultural la Fal·lera Gegantera ha participat en el Parc de Nadal, ubicat al Pavelló Municipal d'Esports.

  Una de les activitats organitzades va esser un mini passeig, al voltant del estan on estàvem ubicats dins del pavelló, on podien participar la canalla, portant un cavallet de gegant, amb una pilota posada en un plat a la part mes elevada i aconseguir que no els i caigués a terra.

  També i com cada any, amb una exposició dels vuit capgrossos i els gegantons Escamarlà i la Sèpia, fent gaudir els més petits en poder tocar-los i acariciar-los. I participar al taller de dibuixos, de les figures allí present, col·lo regant les figures dels gegants del ajuntament Eloi i Alba i dibuixant els gegants Centenaris en especial per la celebració dels 150 aniversari el 2020, surtin elegit per un jurat del mateixos membres de la colla assistents en la diada, d’un imaginatiu dibuix del gegants centenaris Ramón Berenguer I i Almodis per una nena.

  S’acabà la diada a les 19,30 de la tarda, amb l’entrega del únic premi del dibuix premiat de les figures dels reis centenaris.

  Amb l’assistència total de dinou membres: Els que han participat en el taller: Robert Tavira, Imma, Sonia Delgado, Jepo Costa, Amanda Balasch, Jordi Tavira, Pere Agea i Cristóbal Tavira.

Galeria d'imatges