Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

XXXIV Trobada de Gegants i Capgrossos.

30 de juny del 2019...Aprofitant la platja de Canet de Mar.

DIUMENGE 30 JUNY 2019

Sortida molt matinera el dia 30 de juny, per passar el matí a la platja.

Al mig dia es participà en la 34ena trobada de gegants, organitzada per l'Associació Colla de Geganters de Canet de Mar amb la participació de les colles: gegants i grallers del Barri dels Abells, geganters del Turó del Drac, Soroll.Som, tabalers del diables de Canet, grallers de Santako, Arraplegagegants, gegants i grallers de Navarcles, gegants d'Arenys de Mar, geganters de Sant Adrià del Besòs, Associació Cultural la Fal·lera Gegantera de Tarrega,colla de grallers i geganters del Casal de Llavaneres, gegant Franxesco de Mataró i els amfitrions els geganters de Canet de Mar. Com és costum en l' intercanvi de les trobades geganteres.

A 2/4 de 2 del mig dia, segellàrem l' inici de la festa amb una bona paellada, per dinar, per a totes les colles participants.

Cap a les 5 de la tarda plantada de gegants a la plaça de l'església de Sant  Pere i Sant Pau. A les 6 de la tarda, passejada pels carrers i places del nucli, molt concorregut ple de canetencs i turistes, es passà per: carrer Abell Baix, carrer Nou, riera Buscarons, carrer de la Font, plaça Macià, carrer Castanyer i carrer Ample fins arribar davant de la casa de la vila, on es van realitzar l'entrada de cada colla, amb balls de lluïment i l'entrega a dalt del balco del ajuntament del record de la trobada, d'un dibuix amb escrit del dia del esdeveniment en fusta i la clau de la ciutat, i vam acabar la trobada com és tradicional en el món geganter del ball conjunt final de totes les colles participants. 

Amb l'assistència total de vuit membres de l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera, molt ben acompanyats musicalment per 4 components del grup de grallers l’Ull de Bou de Pinell de Brai. 

Com a geganters portadors i balladors dels dos gegants: Eloi i Alba: Robert Tavira, Pere Agea i Alfonso Màrquez. Portant els tres capgrossos: Jepo Costa amb l'Avi Pep, Sònia Delgado amb la Nena Anna i Gemma Puig amb el Nen Trapella. Acompanyants i equip de suport: Amanda Balasch i Cristóbal Tavira.

Galeria d'imatges