Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

XXXVII Trobada de Gegants a Vinaròs.

22 de juny 2024...Celebrant el 80e aniversari dels seus gegants.

DISSABTE 22 JUNY 2024

Vídeo colla de Vinaròs = https://youtu.be/RbdWLOVyFB8

Sortim de bon matí cap al nord de la província de Castelló, anem a tornar trobada als amics de la colla de Nanos i Gegants de Vinaròs, en el 80e aniversari dels seus gegants vells, semblants als nostres gegants del carrer Major, en Jaume I i Violant d’Hongria. Per formar parts de les festes de Sant Joan i Sant Pere, plenes de entre moltes altres activitats d’espectacles Taurins com “hexibición de recortes”, “anillas para recortadores”, “suelta de novillas i becerras para todo el público” i “toro embolado”.

A les 11:00 hores del matí, plantada a la plaça del Ajuntament (plaça Parroquial). Vinaròs es la capital del Baix Maestrat, amb 28.438 habitants.

Continuant a les 13:hores, en una recepció de les colles al saló de plens de l’Ajuntament i lliurament del record de la Trobada.

Dinar a les 14:00 hores a l’envelat de festes, d’una bona paella d’arros.

A les 18:30 hores Inici de la cercavila, pels carrers, Moll de Levante, passejos i places mes cèntriques de la ciutat, acabant a la plaça del Ajuntament, amb ball

Seu d’Urgell i els amfitrions Nanos i Gegants de Vinaròs.  

Amb l’assistència de 10 membres, de la Fal·lera Gegantera, portant els gegants del Carrer Major, Jaume I i Violant d’Hongria, portats per; Robert Tavira, Jordi Tavira, Dani Tortosa i David Aiguader. Com a portadors del capgros; Jepo Costa amb l’Avi Pep, Sonia Delgado amb el Popeie, Alfons Sanchez amb la Castanyera, Gemma amb el Nen Trapella i Amanda amb la Nena Anna.

Acompanyants: Pere Agea (conductor del cotxe amb remolc).

No os podeu perdre les fotos del esdeveniment, a continuació a baix d’aquest escrit.

Galeria d'imatges