Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

XXXXI Trobada a Navarcles.

12 de febrer de 2023...La 1era del any fora vila.

Autor Pere Agea.
Autor Pere Agea.

DIUMENGE 12 FEBRER 2023

Es la primera sortida fora vila d’aquest any, i la segona vegada que anem a la vila de Navarcles, on ja hi vàrem anar al 2015.

Després de conduir per l'eix durant una horeta fèiem cap a la comarca del Bages, començant de 9:30 a 11:00 del matí, a l’Avinguda Piscines i Esports Nº30, amb la plantada i fotos individuals per cada colla i una altra de conjunta amb els gegants de Navarcles i seguidament un bon esmorzar de germanor amb molt de fum, de carnada a la brasa.

A les 11:15 continua la diada amb una sorprenent i al mateix tems innovadora activitat a la pista poliesportiva de l'escola, fèiem per evitar ensurts, una sessió d'estiraments, a càrrec de la fisioterapeuta de la colla.

A les 11:30 inici de la passejada pels carrers del poble amb diverses paradetes de beguda i menjar, per anar recuperant forces, arribant a la plaça de la vila, entrada i petita mostra de ball d'algunes de les colles participants, per anar tancant la diada amb un sorteig, entrega del record de la trobada i ball final de totes les colles.

Amb l’assistència total de tretze membres de la l'Associació Cultural la Fal·lera Gegantera, portant fins a 4 figures d’imatgeria. Quatre geganters com a portadors dels dos gegants presents a la passejada: Jaume I i Violant d’Hongria, son: Robert Tavira, Jordi Tavira, David Aiguader i Dani Tortosa; com a portadors del gegantó Berengue: Bernat i Nahuel Agea, portador del capgròs: l’Avi Pep, Jepo Costa. Acompanyants: Pere Agea, Amanda Balasch i Alfonso Màrquez, Josep Mª Aiguader, Pep (pare Bernat) i Rosalia (acompanya al Pep). 

No os perdeu a continuació la galeria de fotos del esdeveniment, fetes per: David Aiguader, Pere Agea i colla de Navarcles.

Galeria d'imatges