Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Missioners

Tenim contacte amb els missioners fills de Tàrrega o que tenen vinculació i ens visiten quan venen a la nostra ciutat. Ma Glòria Martí, Ma Lourdes Nadal, Jaume Salas, Ramon Novell, Roser LLorens, Adelaida Rovira,Mercè Aiguadé i Ramona Minguell i P. Àngel Casas Bayer (EPD),tots ells actualment ja de retorn al nostre país continuant la labor missionera, desprès de llargs anys de la seva vida a missions en diferent països, Àfrica, Àsia,Sud-Amèrica, el Sebastià Pijuan continua a l'Uruguai.

La Gna. Roser, Dominica i mestra. Va ingressar a la Congregació el 1959, a Vic a l'edat de 18 anys, i va professar el 1961. L'any 1975 va estar destina a l'Amèrica Llatina, a diferents llocs. L'any 2005 se l’assignà a Chiclayo, al nord del Perú, una nova fundació; ha estat la fundadora i primera directora del Col·legi "La Anunciata". El 2 de juliol de 2019, després de detectar-se-li la malaltia, va viatjar a Espanya per recomanació dels metges. El 31 de gener de 2021, a l’edat de 79 anys i 59 de Vida Religiosa, a la ciutat de Barcelona, a la comunitat de la Casa provincial, va ser cridada pel Pare, envoltada amb l'afecte de les Germanes i la seva família.

Gna. Ramona Minguell de la Congregació Hospitalària de la Santa Creu missionera a Colombia i l'Equador

La seva vida sacerdotal i missionera va transcórrer entre Catalunya, el continent Americà i l'Africà i torna a la comunitat escolàpia de sant Antoni Abat de Barcelona fins al darrer dia, que fou el 2 d'agost de 2021 als 91 anys, (69 de vida religiosa i 64 de sacerdoci). Estimà l'Església, l'Escola Pia i Catalunya. Al cel cia.